Gratis verzending wereldwijd
  Gratis product vanaf  € 100,-

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

GEZICHTSMASKERS

GEZICHTSMASKERS

Gezichtsmaskers zijn echte oppeppers voor de huid.  Maar waar dienen ze voor ? Hoe kiest u het juiste masker ? Hoe gebruikt u het ?

Wat doet een gezichtsmasker met de huid ?

Een gezichtsmasker kunt u zien als een tweede huid. Wanneer het masker wordt aangebracht, wordt de huid afgesloten waardoor warmte en vocht vastgehouden worden. Hierdoor krijg de huid een betere doorbloeding, houdt deze meer zuurstof vast waardoor huidcellen actiever worden en gifstoffen sneller worden afgevoerd.

Welk gezichtsmasker past het beste bij uw huid ?

Het is belangrijk om een masker te gebruiken dat bij uw huidtype past. De huid verandert echter voortdurend naar gelang de seizoenen, levensfase en - omstandigheden die we doormaken. De meeste mensen hebben daarom niet constant hetzelfde huidtype. Kijk daarom goed naar gezicht en bepaal wat uw huid nodig heeft aan de hand van onderstaande leidraad. Hanteer hierbij het principe van het multi-masking : breng, indien effectiever, verschillende maskers tegelijkertijd aan :  

Vette huid - Voor de vette huid kunt u het beste kiezen voor een moddermasker. Dit trekt het vuil uit de poriën waardoor de huid matter wordt en meer in balans. Ook absorbeert het overtollig talg en onzuiverheden. Dit masker wordt hard.

Gecombineerde huid - Voor de gecombineerde huid kunt u het beste kiezen voor twee verschillende maskers. Breng een moddermasker aan op de t-zones (voorhoofd - neus - kin) en breng een crème masker (collageen of hyaluronzuur masker) aan op de rest van het gezicht en hals.

Normale huid - Voor een normale huid is het heel eenvoudig, eigenlijk kan alles. Wissel eens af en kijk wat u zelf het fijnste masker vindt. Ook hier geldt : u kunt  meerdere maskers tegelijkertijd aanbrengen.

Droge huid - Voor de droge huid kunt u het beste kiezen voor een crème masker als het collageen of hyaluronzuur masker. Het eerste wordt hard, het tweede niet. Een crème masker kunt u zien als een soort dagcrème. Het geeft de huid een vocht boost en laat droge delen verdwijnen.

Ieder huidtype - Een peelingmasker  verwijdert dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen. Hier zitten abrikozenpitkorreltjes in die u aan het eind van de behandeling kunt inmasseren. Het Magic Mud masker geeft de huid een luxe behandeling op meerdere fronten : het vernieuwt de huidcellen, minimaliseert de poriën, verwijdert onzuiverheden op diepgaande wijze, kalmeert roodheid, verbetert de huidtextuur en matteert de huid. Een aanrader voor iedereen, behalve voor mensen met een vette huid. Een peel-off masker is effectief wanneer u moe bent en een oppepper kunt gebruiken of wanneer uw huid grauw en dof toont. 

Hoe te gebruiken ?

Voor ieder masker geldt: Reinig voor gebruik uw gezicht zorgvuldig met een mild reinigingsproduct. Dep het gezicht droog met een handdoek en breng het masker/de maskers aan met een spatel, kwast of met de vingers, wat u het prettigste vindt.  Laat het intrekken, dit is meestal 15 tot 20 minuten, maar lees voor de zekerheid nog even de gebruiksaanwijzing. Was het masker met lauw water af en dep uw gezicht droog. Daarna kunt u uw huid nadeppen met tonic en uw gezichtsverzorging (serum, crème) aanbrengen.

Voor een optimaal resultaat last u 1 tot 2 keer per week een maskermoment in. Het mooiste is het natuurlijk wanneer u ook daadwerkelijk ontspant tijdens het masker (in bad, op bed of bank), maar dit is niet altijd haalbaar. Ons motto is: u kunt beter het huis poetsen met een masker op dan helemaal geen masker gebruiken, omdat het ideale moment uitblijft. Uw huid verdient het !

Positie
Stel een Aflopende Directie in

10 per pagina

5 Artikel(en)

 1. Moddermasker

  € 22,50

  Geschikt voor ieder huidtype

  Speciaal voor de vette/onzuivere huid

  en de gevoelige huid

  1-2 maal per week gebruiken

  Inhoud: 100/150/220 ml

  Meer Informatie
 2. Peeling masker

  € 22,50

  Geschikt voor ieder huidtype

  1 maal per week gebruiken

  Inhoud: 100/150 ml

   

  Meer Informatie
 3. Peel off masker

  € 22,50

  Geschikt voor ieder huidtype

  Speciaal voor de vermoeide, verslapte huid

  1 maal per week gebruiken

  Inhoud: 100 ml

   

  Meer Informatie
 4. Collageen masker

  € 22,50

  Geschikt voor de rijpere huid

  1 maal per week gebruiken

  Inhoud: 100 ml

   

  Meer Informatie
 5. Hydraterend masker met hyaluronzuur

  € 29,95

  Effectieve oppepper voor de vochtarme huid

  Met hyaluronzuur

  Tube 100 ml

  Meer Informatie
Positie
Stel een Aflopende Directie in

10 per pagina

5 Artikel(en)