Gratis verzending wereldwijd
  Gratis product vanaf  € 100,-

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

OOGCONTOURVERZORGING

OOGCONTOURVERZORGING

 

De huid rondom de ogen is de plaats waar huidveroudering het eerste zichtbaar wordt. De huid is hier veel dunner en daarom vaak gevoeliger dan die van de rest van het gezicht. Omdat de huid bij de oogcontouren dunner is en we onze ogen gebruiken voor expressie, ontstaan er hier veel sneller rimpeltjes en fijne lijntjes in vergelijking met de rest van onze huid. Daarnaast zijn er geen talgkliertjes aanwezig onder de ogen, waardoor de huid daar altijd iets droger is dan de rest van het gezicht.  

 

Oogcontourverzorging is 'voller'

Omdat de huid rondom de ogen vaak wat droger is, heeft deze een olierijkere verzorging nodig dan de rest van het gezicht. Zelfs bij mensen met een gemengde tot vette huid, is dit het geval.  

 

Oogcontourverzorging vermindert het aanzicht van lijntjes

Oogcontourverzorging bevat natuurlijke ‘fillers’ waarmee de huid rondom de ogen als het ware een beetje wordt opgevuld en gladgestreken. Dit vermindert het aanzicht van fijne lijntjes. Het effect is vergelijkbaar met het aanbrengen van een make-up primer die de huid tijdelijk gladder en egaler maakt zodat het een perfect canvas is voor de rest van uw make-up. Daarnaast bevat oogcontourverzorging ook lichtreflecterende deeltjes die het licht weerkaatsen waardoor uw oogopslag een frissere uitstraling krijgt en donkere kringen minder opvallen.  

 

Oogcontourverzorging is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid

Omdat de huid rondom de ogen dunner en dus ook delicater is, is het ook sneller gevoelig voor hogere concentraties werkzame stoffen. Oogcontourverzorging bevat daarom lagere concentraties werkzame stoffen zodat de kans op een huidreactie minimaal is. Oogcontourverzorging bevat specifieke werkzame ingrediënten om donkere kringen, fijne lijntjes en 'puffy eyes' te bestrijden.  

 

Beschermen tegen de zon

Om huidveroudering tegen te gaan, moet de huid altijd worden beschermd tegen de zon. Dit geldt zeker voor de huid rondom de ogen. De H&B oogcrème bevat daarom een SPF-20.   

 

Ons advies voor een optimaal resultaat

H&B heeft zowel een oogserum, een oogcrème als een ooggel in het assortiment. Ons advies voor een optimaal resultaat wanneer u last heeft van donkere kringen, fijne lijntjes en/of gezwollen en geïrriteerde huid rondom de ogen:

's Morgens en 's avonds:

Breng op de gereinigde huid oogserum aan, laat dit even intrekken en breng vervolgens de oogcrème aan. Wanneer u veel last heeft van rimpelvorming rondom de ogen is de ooggel een aanrader. De hyaluronzuur en kaviaarextract werken sterk rimpelverminderend. De gel is gemakkelijk aan te brengen. 

Met een specifieke oogverzorging kun je beginnen vanaf de leeftijd van 25 jaar.  

 

Tips voor het aanbrengen van uw oogverzorging :

1. Neem een druppel oogcrème/serum/gel, ongeveer ter grootte van een rijstkorrel.

2. Verdeel dit over twee ringvingers. 

3. Gebruik enkel uw ringvinger bij het aanbrengen van uw oogverzorging, omdat dit de vinger is met de 'zachtste aanslag'  en daarmee de minste druk zal plaatsen op de huid.

4. Breng de oogverzorging aan op de rand van de oogkas, boven en onder (het 'harde' gedeelte). Werk deze dan voorzichtig in tappende bewegingen in.

5. Vermijd de huid net onder de ogen, vlakbij de wimpers ; deze is extra fijn en crème/serum/gel kan daar voor irritatie zorgen.

6. Breng het product altijd van binnen naar buiten aan.

 

Positie
Stel een Aflopende Directie in

10 per pagina

4 Artikel(en)

 1. Oogcontouren - Dode Zee voordeelset

  Normale prijs: € 52,45

  Aanbieding € 47,50

  Anti-aging oogserum 50 ml

  Anti-rimpel oogcrème 50 ml

  Meer Informatie
 2. Multi-actieve ooggel met hyaluronzuur en kaviaar extract

  € 39,99

  Beschermt en hydrateert

  Kalmeert en verfrist

  Vermindert zwelling

  Reduceert donkere kringen

  Pot 50 ml

  Meer Informatie
 3. Oogserum Anti-aging

  € 29,95

  Geschikt voor ieder huidtype

  's Morgens en 's avonds gebruiken

  Voor zowel dames als heren

  Met UV filter

  Inhoud: 50 ml

   

  Meer Informatie
 4. anti-rimpel oogcrème

  € 22,50

  Vertraagt rimpelvorming en vervaagt donkere kringen

  Reduceert fijne expressierimpeltjes en 'puffy eyes'

  Hydrateert optimaal 

  Met SPF-20

  Inhoud: 50 ml

   

  Meer Informatie
Positie
Stel een Aflopende Directie in

10 per pagina

4 Artikel(en)