Gratis verzending wereldwijd
  Gratis product vanaf  € 100,-

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Behandeladvies

Reinigen

Reinig je huid zorgvuldig om de kans op ontstoken poriën te minimaliseren. Gebruik lauwwarm water en milde reinigingsproducten zodat de huid niet teveel ontvet wordt, bijv. de modderzeeppeelingzeepduindoorn-of  pigmentcorrigerende gezichtsreiniger. Dep de huid na met de tonic om zo de PH-waarde te neutraliseren en de poriën optimaal zuiveren.

Hydrateren

Verzorg de huid 's morgens en 's avonds met de olievrije gezichtscrème. Deze stabiliseert de talgklierproductie, kalmeert ontstekingen en matteert de huid.

Peelen

Regelmatige zachte peelings zorgen ervoor dat de huid dunner wordt en onregelmatigheden en littekens minder worden. Door peelen worden de poriën  als het ware opengeschuurd waardoor het teveel aan talg kan worden afgevoerd. Hoe vaak je een peeling toepast hangt uiteraard af van de gevoeligheid van de huid. Is je huid zeer gevoelig dan is de unieke peelinggel de uitkomst.  Anders bieden de zeepvrije gezichtspeeling met dode zeemodder of sinaasappelolie een effectieve reiniging en peeling in één.

Dieptereiniging

Gebruik 1 of 2 keer per week het moddermasker voor een dieptereiniging van de huid. Dit verwijdert overtollige vuil- en talgresten uit de huid en hydrateert tegelijkertijd. 

En verder...

Bescherm je huid tegen de zon. Bij de eerste dagen van blootstelling aan de zon vermindert acné door het ontstekingswerende effect van UV-straling. Maar zonnebaden veroorzaakt een verdikking van de opperhuid, waardoor de poriën in de huid verstopt raken en opnieuw kunnen gaan ontsteken.

Neem regelmatig een bad met dode zeezout. Dit zuivert de poriën en helpt de huid zich sneller te herstellen na beschadiging.

Tip puistjes en ontstekingen 's avonds aan met de acne lotion om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Ten slotte

Geef je huid de tijd, hoe moeilijk dit ook is !

Positie
Stel een Aflopende Directie in

10 per pagina

Producten 11 tot 11 van 11 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Dode Zeezout

  Geschikt voor ieder huidtype

  Met aromatische oliën

  Inhoud : 1,2 kg

   

  Meer Informatie
Positie
Stel een Aflopende Directie in

10 per pagina

Producten 11 tot 11 van 11 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2