Gratis verzending wereldwijd
  Gratis product vanaf  € 100,-

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

HAARVERZORGING

HAARVERZORGING

 
 

1. Was uw haar niet met heet water, daar drogen uw haar en vooral de haarpunten van uit.

2. Maak uw haar eerst door en door nat voordat u de shampoo erover verdeelt. Gebruik niet teveel shampoo, meer shampoo gebruiken betekent niet dat het haar schoner wordt.

3. Maak de shampoo een beetje schuimend tussen uw handen zodat deze gemakkelijker te verdelen is.

4. Breng de shampoo aan rondom uw hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Geef extra aandacht aan het haar rond uw gezicht en in de nek.

5. Heeft u lang haar ? Vouw het dan niet dubbel tegen uw achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven... Uw haarpunten zijn vaak poreus en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak !

6. Neem de tijd om uw haren goed uit te spoelen. Het uitspoelen duurt - als het goed is - langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampooresten in uw haar achterblijven, is het zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in uw haar blijven kleven.

7. Gouden regel : Was uw haar altijd 2x ! De eerste keer om te reinigen: gebruik shampoo in uw handpalm ter grootte van een euro. De tweede keer om te verzorgen: gebruik de helft van bovengenoemde hoeveelheid shampoo.

8. Uw haar word niet vet van vaak wassen. Wassen maakt uw haar juist schoner. Wel kan het vet worden wanneer u uw hoofdhuid te hard masseert of te heet water gebruikt. Probeer dit dus te voorkomen !