Gratis verzending  Benelux - Frankrijk - Duitsland
 
Gratis verzending  Benelux - Duitsland - Frankrijk
Gratis product vanaf 75

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Dode Zee Cosmetica - H&B Dead Sea Minerals

Kwaliteit boven alles

Health & Beauty Ltd. is sinds 1990 actief op het gebied van de ontwikkeling en marketing van natuurlijke huidverzorgende producten. In de loop der jaren heeft de firma zich ontwikkeld tot één van de leidende internationale merken op het gebied van dode zee verzorgingsproducten. De meest geavanceerde en innovatieve technologie wordt geïntegreerd met de meest verfijnde natuurlijke ingrediënten uit de dode zee.

H&B producten worden gemaakt op basis van dode zeemineralen, dode zeemodder, vitamines, plantenextracten en aromatische oliën, voor een gezonde en stralende huid. Ze worden uiteraard niet op dieren getest en de meeste producten zijn parabeenvrij.

H&B Dead Sea is onophoudelijk bezig met het verbeteren van haar assortiment en het ontwikkelen van nieuwe producten. De firma is in staat gebleken om competatieve en consumentvriendelijke prijzen te handhaven, ondanks de hoge kwaliteit van haar productlijn.

H&B producten voldoen aan internationale productievoorschriften als ISO en GMP en zijn allemaal gecertificeerd door het Israëlische ministerie van Gezondheid.

 Parabeenvrij & niet getest op dieren